Menjelang Twin 7 Bulan...Mummy seperti ???


Mummy yg dah pregnant 7 bulan....nak kata tembam tak tembam sangat..nak kata kurus jauh sekali lah kan...tapi memang berbeza masa pregnant kali ni dengan pregnantkan Haziq dulu...

Kalau dulu..masa ni mummy dah bolat sangat dah..tapi kali ni mcm tak berapa nak bolat sangat....perut ajer yg nampak & nampak gak lah rangka besar..tapi tak sebesar 2009 dulu



Sekarang ni lebih selesa kalau pakai dress or jubah ajer..pakai seluar mcm tak selesa coz dia duduk atas perut kan....tak selesa.....

Gambar ni masa mummy kat office ......nampak besar tak perut mummy? muka jangan complain ek..memang tak berseri sangat kan? nampak cubby ajer kan mummy ni? gelap plak tu

 


Ni dalam posisi berdiri.nampak tak perut? nampak macam pregnant twin tak? orang kata mcm pregnant single ajer...kata-kata mereka lah...tp yg bawa ni tau lah macam mana kan...tak sama langsung dengan pengalaman masa pregnant single tu.....tapi memang pengalaman ...best sangat.....semoga ada lagi rezeki untuk pregnant twin.....:D







Konon-kononya bergaya ala-ala model..model yg tak menjadi...


tak sabar nak tunggu lagi 2 bulan...mummy nak jumpa twin mummy.....abang Haziq nak jumpa adik-adik dia...daddy tak sabar nak jadi daddy paling bz dalam abad ni.....dan yg paling tak sabar..mummy nak slim balik macam dulu..baru terasa ringan nak bawa badan ke sana sini...

Sekarang ni daddy selalu gelakkan mummy coz badan dah besar...suka ejek-ejek mummy...dia tak tau..dia yg menyebabkan mummy jadi besar macam ni...tak per..nanti kalau dah slim balik...tau lah nasib daddy..meleleh air liur tengok mummy ......


Sekarang ni mummy dalam di lema ...nak suruh sapa jaga dalam pantang..tok mummy memang nak datang rumah kita jaga mummy...tapi kesian kat oni plak..tapi mummy tak mau pantang rumah oni..nak pantang kat rumah kita sendiri..sebab kat rumah sendiri lagi selesa...semua benda kita ada..kalau g rumah orang....kena suruh daddy balik ambil lah..carilah...macam-macam ..letih kan?






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

10 comments:

AnneRaini said...

Bestnye pregnant twin...
:)

BabyIntan said...
This comment has been removed by the author.
BabyIntan said...

Zielaaaa, kita teramat lah jeles dgn awak tau...teringin nak twin dr dulu lagi...huu huu.

Tapi series mmg tak npk ur peyut mcm peknen baby twin lah :)

Latest n3: Lena Di Ulit Intan...

Rizziela said...

Anne,
Memang best..tapi tu lah..byk yg perlu di prepare...mental & fizikal

Intan,
Syukur....insyallah..nanti Arissa dapatlah bb twin gak...kita doakan sama2 yer

Yaati Nor said...

maintain vouge gitu..dah la tak mcm ngandung kembar..tak mcm preggy 7 bulan pun..perut dan badan nampak maintain je...syabas..blh slim byk lps bsalin nnt....

Mummy Irish@honey said...

honey 7bulan dh kembang sana, kembang sini~ akk masih cun ok~

♥MiZz-siHa♥ said...

sronoknye dpt pregnant twin..tp,xnmpk mcm twin la..

jaja said...

alala...tomeinye kak...xsabo nk tgk twin...mesti abg haziq plg bizi nk jaga adik2...hihi

blackroses said...

Kak..comelnya perutmu..ana jelous

IntaNBerliaN said...

wah, perut xnmpk mcm twin...

scan baby boy or girl yer..?