27 Weeks

Minggu ni mummy dah nak masuk 27weeks...kejap ajer masa berlalu.....
Dalam tak diam dah nak masuk trimester ke 3 dah....

Sekarang ni makin tak larat...terasa sangat berat badan walaupun rasanya tak lah kembang mana badan mummy kali ni

Sabtu baru ni......perut mummy sakit sangat..mengeras tak tentu sebab..jenuhlah nak menahan sampai menagis dalam bilik air.....tak tahan..nak baring tak kena...nak mengiring tak kena....nak duduk tak boleh..serba serbi tak boleh......

Perut plak mcm dilanda geruda ajer bila babies bergerak sekali....bergegar laju..kadang-kadang sampai terkejut mummy dengan gerakkan sekali gus tu..memang kuat betul.....tapi apa pun..alhamdullilah...anak-anak mummy sihat kat dalam....

Kelengkapan babies belum complete lagi....kelengkapan mummy pun belum ada...tak tau lah bila nak complete kan...harap-harap sempat untuk sediakan kelengkapan untuk menyambut orang baru ni.....

Mummy doakan semoga anak-anak mummy sihat kat dalam....semoga proses melahirkan babies juga dipermudahkan.....mummy dah tak sabar nak jumpa kalian...tak sabar nak bau si comel mummy berdua ni.....

Mummy rindu anak kecik sebab abang Haziq sekarang dah besar.. dah 2 tahun 1 bulan...Abang Haziq sekarang ni pun dah semakin renggang dengan mummy....lebih rapat dengan daddy..sampaikan kadang-kadang mummy terasa hati ...yerlah...tido pun dah tak cari mummy...asyik berkepit dengan daddy ajer.....


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

zura@iwan said...

cpt masa blalu kan...ziela dh 27weeks....tmbh2 twin kan..x sbr nk sambut kelahiran mereka...tahniah ziela....tumpang happy....

Mummy Irish@honey said...

kjap nye dh 27week kak!! bestnyeeee