Mengantuk sangat


Bujang ni memang tau..kalau kat rumah oni....susah bebenor nak tido..naper pun tak tau..nak kata ramai budak..tak gak..budak-budak ramai yg dah sekolah..lagipun oni memang tak bagi main luar kalau tengah hari..petang-petang pun dok dalam rumah layan tv ajer.......tapi memang susahlah nak tido budak handsome ni

So bila ontheway balik rumah..mulalah dia tido dalam kereta....

Tapi memang Haziq suka paw mummy dengan Ice Cream...tapi kali ni x dapat conerto....beli yg biasa ajer....dah agak dah ...sure tak habis punya..sikit ajer dia makan..

Lepas tu jadilah gambar kat atas tu....terlelap sambil makan ice cream tau...ada gitu?

Terleleh air liur dia....

Tengok tu...sampai tak sedar mummy ambil gambar ....mengantuk sangatlah....

Sedihnya tengok si handsome mcm tu......terleleh dia tido sambil tangan tak lepas dari ice cream...sikit ajer dia makan tu.......tak habis pun.nasib baik kereta pakcik..kalau kereta mummy memang bahaya..coz tinggi kan..takut terjatuh ke bawah ajer si kecik tu


Alolo...simpan ice cream sikit kat bibir ... nak tunjuk bukti dia paw mummy...kalau dengan daddy..jarang dia paw tau..takut ker?


Letih sangatlah .......mummy mcm nak berhenti kereta..biarkan Haziq baring elok-elok dalam kereta tu..tapi kalau usik dia..sure dia bangun plak...lepas tu meraung tak ingat nanti..so biarkan ajerlah sampai kat rumah....sesekali mata kena jeling gak tengok Haziq....takut gak kan...





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***








Lain kali..kalau dah sampai waktu tido..janganlah dok sibuk nak main..tido ajer......ni tak..orang suruh tido..dia nak main...tu yg mengantuk sampai tertido sambil makan ice cream

5 comments:

~HaiRiZaN~ said...

cian haziq letih sgt..

Amiizaa2001 said...

alahaiii nampak penat sgt haziq....ngantuk...siannnyaa dia:)

nieda said...

salam ziarah...comelnya Haziq dgn aiskrim

AngahSayang2314 said...

la ciannyer diaaaaaa

Ietams said...

alahai comeynye..
tapi mcm kesian lak kan bile budak kecik2 tertidur.. main sgt. tertidur keletihan