Budak yg semput

Sian anakanda kesayangan saya

Doctor dah sahkan Haziq kena athma...

Last week kena admitted kat Kajang..tapi mummy tak nak..coz keadaan hospital tu tak selesa...dan mummy rasa tak mampu nak handle Haziq sorang-sorang dalam wad tu nanti sebab mummy tak larat nak jaga diri sendiri...nak suruh daddy jaga pun...daddy pun sure x blh nak handle sorang-sorang coz nanti kalau nak susu mcm mana kan?

So buat request utk pantau dirumah ajer...


Tengok..sian kan? terlena tido...
Masa ni mummy dah bagi makan semua ubat..siap titiskan sekali ubat hidung supaya rongga hidung terbuka sikit..bagi senang bernafas bila tido

Banyak yg keluar hasil titis hidung tu..yerlah..selsema kan..yg keras byk tertinggal kat dlm tu..tapi alhamdullilah..dapat gak Haziq tido lena malam tu selepas tak lena langsung tido malam sebelumnya




Sayunya hati tengok wajah mulus si kecil ni...sungguh tenang bila tengok wajahnya kan?







Tak perlah sayang..janji sayang sihat..tu yg penting kan? mummy cukup risau kalau anak semput...sebab mummy sendiri tau mcm mana bila kita kena athma...serba serbi tak kena..tau nak mengamuk ajer...tu la yg Haziq rasa kan?



Mummy doakan semoga Haziq terus sihat yer sayang..kena jaga makan minum..tak boleh lagi minum ais mcm selalu......

Bulan lima ni ada follow up check up kat HUKM...harap-harap athma tu tak ada lagi ....berdoa ajerlah..

Tido mata tak rapat.


Langsung tak sedar waktuk ni....memang letih kot..nak cover hari yg tak cukup tido






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


2 comments:

.::Lynn::. said...

semoga haziq cepat sembih...

alyyani said...

sedih nye bila tgk anak sakit. insyaAllah asthma bole heal kalau jaga makan minum. tak mo sakit2 lg ye haziq