Ragam pagi anak anak


Setiap pagi memang rutin anak anak ke Cheras kan..rumah Oni..

Seawal 6.30am masing masing dah kena mandi & bersiap..kalau x mandi..sian plak kat oni nak mandikan diaorang kan...

Lepas dah siap..duduk bawah jap tgk katon..sementara mummy nak bersiap kejap yer

Lepas tu baru kita gerak



Harith dengan roti jagung

Haziq memang suka benar bawa bekal roti jagung kalau ke school

So bekalkan abang..Adik2 mesti nak tumpang sesaki..tak perlah..bagi ajerlah kan

Muka ada mendung sikit..mengantuk la tu


Tu dia dok belakang..x mau buka roti lagi
Nak makan umah oni katanya


Ni Co-Pilot yang sentiasa x blh orang share dok depan

Dia kalau dapat roti memang terus buka

Habis plak tu sebuku roti tu kat Hafiey...Memang mcm tu

Tangan tu memang kat situ ajer...sebab dah x pakai pampeskan

Alhamdullillah..well traning


Muka x ada perasaan..

Kalau tau ajer mummy ambil gambar..suka buat muka macam tu

Muka x ada perasaan





1 comment:

Amanda Suria said...

bad mood betul tu kan..