Happy Mood Berjalan


Kalau daddy cuti baru boleh jalan-jalan..kalau tak..weekend dok ajer kat rumah tu..paling kuat jalan pun..g umah tok mi...huhu

So minggu lepas cuti... so jom kita jalan

Mula mula nak g Pasar borong Selangor tu ajer kat Sri Kembangan...elok sampai ajer..tutup rupanya..sebab kan baru lepas hari raya haji....adoi la..

Kan main semangat lagi nak beli ikan..peti ais dah kosong sangat tu

Dah alang2 sampai sana...singgah ajerlah The Exmosphere tu..ada tmpt2 yg menarik gak..


Haziq..boleh plak tegak ajer kat situ

Mood 3H hari ni semua ke laut..masing2 x mau bergambar..tension betul mummy...

Last2 mummy daddy yg terlebih2 gedix kat situ


Ni masa nak balik...tahan kejap kereta api..

Haziq ok dah ...dah ada gaya..Harith mcm pelik ajer tgk dd & abg Haziq kat situ

Berangan tau dd ni...Dok tenung plak public phone tu...

Masuk ajerlah...bukan ada orang pun dlm tu

Terlompat Haziq nak tangkap bird besar tu kan

Sampai ker?

Tengah tunggu tren nak ke mana tu bujang?

Ye ye ajer

Panjat dalam keterpaksaan

Muka cuak ajer Haziq

Padahal naik 2 tangg a ajer pun...x sporting lah

Muka tu dah kenapa?

SUruh buat semua x mau...semua x reti

Nah..dd plak yg take over..

Ambik ko


Antara yg ada mummy... sungguh x kena kat situ



Ni naik tangga nak ke mana??


Masa mummy dgn adik2 kat toilet..elok plak dia gambar dengan dd

Bila ada mummy...langsung x mau...memang tau budak tu

2 comments:

Nafira usof said...

menarik jugak tempat nih.
sonok lah berposing kat sini kan~

AMIIZAA said...

menarik ila...nampak depa enjoy:)