Yea! Yea! daddy belanja makan

Bukan pertama kali daddy belanja makan...tapi semalam special sikit coz daddy mungkir janji...

Janji nak g open house kat office daddy..tapi sebab hujan renyai ranyai..daddy malas nak g..coz nanti susah nak handle anak anak...open kan tempat tu..so cancel

Sebagai ganti..daddy bawa kita g makan kat Red Wok Restaurant kat Bangi Seksyen 7...daddy dapat tau dari Jalan Jalan Cari Makan...so daddy ajak kita try.

 Actually..ais ni mummy punya..tapi telah di tawan oleh Haziq sepenuhnya...

Tapi memang sedap...ok lah dengan harganya...habis tau Haziq makan..nasi langsung tak sentuh..asyiklah minum air ni

 Tak mau mummy suapkan..nak suap sendiri...dengan berbaju melayu lagi budak handsome ni..katakan nak g open house kan

 Konon...tau ajer bila orang nak ambil gambar dia

 Ni la makanan yg kami order...lupa nak snap nasi goreng see food dia..sedap..portion dia pun banyak giler..order sepinggan utk sorang makan..tapi bila nak makan boleh makan utk 3 orang..memang puas hatilah..tom yam ni pun sedap...berbaloi baloi...


ni apa nama ntah..sedap gak..Haziq suka

Kat sini lah kami g makan..oklah..



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Jamiel said...

hu3..
Lagi best dari gi open house..

~HaiRiZaN~ said...

best nye mkn

Mama Gee said...

dah lama teringin nk ke sini...bilalah gamaknya nk gi..