Fanatik oh Fanatik sungguh

Fanatik sungguh anak saya sorang ni...

Fanatik dengan Ultraman..siang malam pagi petang Ultraman ajer kat mulut dia

Makan tido mandi pun nak Ultraman

Baju pun nak ultraman...baju siang ultraman, baju malam Ultraman dan yg paling tak tahan..nak jalan pun nak pakai baju Ultraman gak...mampu ke mummy nak tengok anak mummy keluar jalan dengan baju Ultraman?

Paksaan harus berlaku bila dah nak keluar pun nak Ultraman...

Ni pun kena paksa pakai baju jalan..tapi sempat lagi layan Ultraman...CD yg baru cu beli tu 24 asyik nak tengok ajer..tak tau jemu langsung...kalau kat bawah tengok kat desktop..naik atas tengok plak kat CD...adoilah...memang tak boleh mummy daddy nak tengok tv dengan tenang

Habis berselerak tempat computer dikerjakan oleh Haziq...kerusi tu pun habis dipunggahnya...adoilah anak..mummy memang tak larat nak kemas rumah dengan Haziq ni..ni baru Haziq..esok Harith & Hafiey dah besar..macam manalah agaknya kan?

Tak puas tengok ker? ke depan terus dia halanya..

Macam tu la gelagat Haziq setiap hari..nak keluar rumah pun sempat nak tengok ULtraman lagi...kadang kadang sampai daddy bising dah lambat...nak paksa tutup...jenuhlah plak..meraung dia dalam kereta lagi..kena pandai pujuk baru dia ok....

Harap harap janganlah sampai besar dok minat Ultraman






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

LYAfrina said...

he3..kalo dah lelaki..xleh lari dr mnjadi ultramen ni

Huda said...

dulu kecik2 kite layan cite ni :) dh beso2 ni x minat lak :)

Fieza79 said...

dh nama pun hero kan..sama la Irfan pun..asyik ultraman smpai dh darjah 1 ni..ultraman je..tak pun watak kartun yg ada ciri2 mcm ultraman..!

hakak CNN said...

rasenyer tak sampai ke besar kut sebab anak sy yg sulung tuh memula dulu memang gilerkan ultraman pastu lamer sikit tukar ke ben10 pulak and now boiboiboy plak dahhh...semua barang boiboiboy tuh diyer nak beli,pantang nampak..koleksi Cd berlambakkk dari ultraman sampailah keboiboiboy..huhu

tapi kan rasenyer memang baya2 Haziq memang minat ultraman lah sedangkan anak daraku juger now tgh minat ultraman..apercer?hahahaha...

mas said...

wah hero2 sumanya..layankan je la ek...sakit telinga kejap la bila derang melalak nanti...

adam pulak asik panggil onomen..onomen..ish lidah dia masih pelat le..jenuh nk soh sebut betul2...risau pulak...

Lily@MamaZaraZareef said...

hehe..serupalah macam zara..bezanye zara fanatik barbie..sbb gegirl kan..serba serbi nak barnie n kaler pink..=p