3 Hero


Mula mula mummy teringin nak ada anak perempuan...agak frust sikit bila scan twin..dua dua pun boy..tp nasib baik mummy cepat tersedar...boy or gurl..sebenarnya sama ajer kan? mungkin sebab terlalu excited nak gurl..tu yg mcm sikit frust..

Tapi syukur..boy mummy memang handsome & cute sangat...

Sekarang ni..D'usia mummy 32 tahun...mummy dah ada 3 boys yg handsome & baik sekali..syukur ke hadrat ILLAHI..ada juga penyambung waris...


Ni la 3 heros mummy tu...si abang & adik dah macam tak ada beza...sama besar ajer...

Macam mana abang nak besar kalau nak makan pun susah..susu pun tak minum..harap susu mummy ajer...tu yg macam x besar mana ajer..esok esok kejap ajer adik2 sama besar dengan abang..siap lah abang Haziq..sure adik double H buli abang tau


Abang Haziq yg comot sebab makan coklat...padahal dah nak tido ni....

Muka dah sama besar kan?   ada sama tak muka diaorang ni ?  sama kan? mestilah sama kan sebab satu ibu & satu bapa :D bezanya kulit ajer....Abang Haziq memang jenis kulit cerah...cerah sangat tau...luar dalam putih..jeles mummy :D


Tengok tu..sayang sangat adik adik dia

Memang Abang Haziq penyayang orangnya...dengan adik adik pun dia terlebih caring..janganlah biarkan adik adik nagis lama..sure menjerit Haziq kat mummy suruh tengok adiknya..kalau mummy lambat..Haziq suapkan botol susu kat mulut adik..memang dah boleh haraplah bujang saya ni...

Kalau boleh memang dia nak tido dengan adik adiknya...tapi mummy tak berapa nak harap..kang ada yg kena lenyet dengan abang Haziq..

Pernah sekali terbabas Haziq tido sebelah adik..tp mummy perhatikan..bila dia nak pusing ajer..perlahan ajer dia peluk adiknya..mcm tau ajer adik ada kat sebelah..memang touching tau...

Semoga anak anak bujang mummy membesar dengan sempurna dan menjadi anak yg soleh yg boleh dibanggankan oleh keluarga....

Sehingga kita...3 bujang saya ni masih menyusu badan....supermak tak saya?




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

mama faiq said...

paling geram tengok hafiey...tembam sungguh pipinye...hehehe

Rizziela said...

Semua orang pun geram dengan Hafiey..

Pipi dia memang labuh tapi dia la yg paling kuat nagis & manja sesangat :D

Ietams said...

comeynye gamba 3 beradik ni..
sweet!

Rizziela said...

Geram tengok abang kan? abang tu suka menyakat adik2