Jom pau mummy

Budak Handsome ni kalau balik sekolah memang selalu lapar

So kena standby makanan awal2.. kalau x nanti dia akan pau mummy beli McD

Kata ice cream.. .tp dengan burger la. .apa lah

Sedap goreng pisang ni mumy

Nak jimat cost.. beli goreng pisang RM2... bg dia makan sebelum sampai rumah oni.. kalau x mau melayang RM10

Lagipun dia bawa bekal... .duit belanja bagi RM1 aja utk dia nak beli apa2 kan

Tapi sekarang ni..sekolah petang dah jadi RM2

Mate mengantuk tu..tapi lapar.. makan gak..tinggal 2 ketul aja kat mummy 

Ni dia request ice cream

Tapi sampai kat Mc D dia tambah dengan PIe plak.. adoi la anak.tu ada hati nak minta burger lg.. mummy x layan .. tkt x habis

Bukan main lagi kan

Mcm big boss aja kat belakang tu

Ni hari lain plak

Ada burget.. pei + ice cream

Habis plak tu dia makan semua tu

Memang betul2 lapar ni balik sekolah petang

5 comments:

cik hani said...

Memang lapar betul dia lepas sekolah ye..
Budak tengah membesar...

Norhayati Mohd Isa said...

Budak lelaki memang macam tu Rizz..
Mereka banyak gunakan tenaga..
Sebab tu lapar cepat..
Layan jer lah selagi termampu..

Kakzakie Purvit said...

Kalau meminta dan dimakan tak ada masalah Zie
Janji tak membazir
Kakak rasa kita dulu pun sama kan balik sekolah macam lapar sangat walau bawa bekal. Cuma budak sekarang semuanya senang.

NabilaHasyim said...

Lapaq la mummy, susah tau belajaq kat sekolah, :) hahaha...

Nora Karim said...

kesiannya... lapar sgt tu...