Prepare nak g kenduri plak

Masa ni semua dah get ready nak bertolak ke majlis persandingan...lama giler nak tunggu cukup kan orang nak gerak ni..

Haziq segaja mummy tak pakai kan baju baru lagi..coz dia kan sibuk sangat...takut kotor plak baju tu nanti..so pakai dulu baju yg mummy bekalkan ni yer

Serius ajer muka si bujang ni coz tersentap tak bagi main air laut...tak ada sapa nak jaga masa tu..orang dah sibuk nak gerak dah...

 

Satu ajer gambar family yg kami sempat nak snap....yg lain-lain tu x sempat..bz sokmo...

Gemuknya mummy....hi hi hi ..cubby kan?


Tengok budak sibuk..Uncle Iqbal ikut ajer dari belakang..takut Haziq lari ke laut....


Mummy yg keletihan...bonet kereta penuh dengan barang-barang hantaran..tu baru kat bonet..kat tempat duduk belakang pun penuh..memang tak boleh orang nak tumpang..yerlah....kereta orang lain dah penuh..kenalah sumbat semua barang dalam bonet kereta ni.....aduh!!>..berat

Nasib baik selamat gak sampai kat KL....habis hantaran buah yg Haziq kerjakan..sorry lah uncle...sapa suruh tumpangkan dalam kereta Haziq...Haziq memang suka makan anggur..tu yg dia sebat tu...Uncle halalkan kan?

 


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

takpe chubby pon, dalam tu ade 2 baby tu..eeee, sronoklah pulak..

Mentari Muncul Lagi said...

Haziq suke makan buah ehh..bagus2 baik utk kesihatan hehehehe..mummy pun kena makan buah baik utk bb ..