Pool Baru Haziq


Alhamdullilah..masa dalam pantang hari tu mummya da duit lebih sikit..so dapatlah mummy spent sikit untuk belikan Haziq new pool...

Harga pun boleh tahan gak...RM100++.. so pada orang lain tak tau lah mahal ke tak..tapi pada mummy tetap mahal..tapi sebab nak gembirakan abang Haziq & adik adik..mummy leburkan juga duit kat pool baru ni..sebab apa mummy beli? sebab ada slice yg boleh buat abang Haziq seronok...

Alhamdullilah...pool dah selamat sampai..dah selamat dipasang di dalam rumah..bukan tak nak letak luar...kat luar tu tak ada bumbung..kalau hari hari kena hujan panas..lama lama colour akan pudarkan? so sayanglah...so letak ajer dulu dalam rumah...mungkin lepas raya baru bawa keluar untuk mandi manda ajer..kalau tak..memang tak bawa keluarlah



cer tengok..bukan anak saja yg suka dok dalam pool tau..daddynya pun tumpang sekali main dalam tu....

yerlah..dulu masa zaman daddy tak ada peluang nak main dalam pool kan..so ambillah kesempatan main sekali dengan anak dalam tu....




Actually bukan daddy yg nak main dalam tu...tapi dipaksa rela oleh si handsome tu untuk main dengan dia dalam tu..selagi tak masuk..selagi tu la dia bising ajak daddy main..nak tak nak..terpaksalah daddy masuk sekali dalam tu..nak tengok tv pun susah...rasakan daddy...

Haziq pernah gak ajak mummy..tapi mummy bolayan...coz tak mau dia terbiasa dok main dengan mummy dalam tu..esok esok kalau kita bz ...dia plak yg kena marah kan? so jangan ajar awal awal lagi....






Bila dia dah ralit..baru daddy keluar berehat kat sofa...masa ni dia tak perasan daddy dah tak ada..sibuk dok mengira bola dlm tu..syok tengok dia main dalam pool ni sebab ralit sangat...bila dah ngantuk baru turun kat depan tv nak tido...so tak lah dia kacau adik & mummy kat bawah..senang kerja mummy



Setakat ni ok lagi coz Haziq main sorang sorang..esok esok kalau ramai yg datang..tak taulah mcm mana rupanya plak...harap2 tak rosaklah..kalau rosak..mau pening kepala mummy....lebur RM lagi nak ganti yg baru












***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


1 comment:

Imah Jaafar said...

eh..sama la pool kita abg haziq n twin..nuhlan pon ade..heheh...xletak air pon..letak toto ja..hehehe..senang letak dia dlm tu.x membuas kemana dah..