Jangan kacau..kami sedang bermesyuarat ni


Kalau dah nama pun twin...apa apa pun mesti nak lekat kan? walaupun twin ni tak seiras...tapi diaorang tetap twin

Abang dengan adik sedang berborak...rahsia sangatlah tu sampai nak tercium mulut masing masing....

Adik tak setuju dengan pendapat abang...siap dengan tangan tangan sekali tu..ikut sapalah tu adik Hafiey?


Keadaan menjadi tenang semula...
Ni la bila dua beradik diletakan dalam baby coat..masing masing sibuk nak bercerita dalam bahasa mereka sendiri..syok kan jadi twin....since dalam perut lagi dah ada kawan untuk dijadikan peneman....kalau sorang sorang macam abang Haziq...boringlah dia..semua kena buat sorang sorang..tapi untung..sebab dapat barang banyak..mummy shoping giler giler kat Haziq ..bila datangnya Harith & Hafiey..kena budget sikit..coz nak beli semua berganda...menjadi triplet plak bila pikir tak adil bagi abang Haziq kalau tak beli untuk dia sama...

Memang kopak mummy bila bab shoping

 

***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

mama faiq said...

awat rambut abg x tumbuh lg? kesian si abg. ni mesti kes rambut nipis/kurang. nampak gebu dh dia orang ni. comel. brp kg dh twin ni ziela? mummy nye pulak brp kg dh? hehehehe

BabyIntan said...

Alahai dah lahir dah twins ziela nie! Intan lama dah tak masuk sini...top top...dah lahir :D

Congrats ye ziela and hubby, owhhh suka nya kalau dpt twins mcm ur babies nie ;)

BabyIntan’s latest n3:
Faces Of Cik Arissa!
Siapakah Gerangan Pemakai Bunga Ini?
Siapa Yg Terover Seksi Tu?

Rizziela said...

Mama Faiq,
rambut abg memang nipis...tu la..sian tengok dia botak sikit..adik dah lebat dah rambutnya...abg memang berisi sikit tau..kuat menyusu..masih susu ibu lagi diaorang ni..

Masa 2 bulan hari tu si abg dah 4kilo...adik 3.6kg

Intan,
Tq's intan..tu lah..insyallah..ada rezeki nanti Arissya dapatlah bb twins :D

Mama Ezry said...

tak per la mummy belanja ikut kemampuan k.. lagi pun twin tak der tak dapat apa langsung dr mummy & daddy at least twin ada baby cot abg haziq tak der kan.. stroller twin berganda cantik + mahal dr abg Haziq so far ok sesangat la tuh ada pro & cons nye..