Power Rangers


Handsome sekarang ni memang fanatik betul dengan ultraman.....semua bentuk yg mcm ultraman pun dia kata ultraman.....padahal bukan ultraman pun...itu power rangerslah nak





Pantang nampak Petronas Station..sure suruh berhenti..masa ni hari Jumaat lepas...g breakfast kat D'Bukit...lepas makan nak g hantar pump susu untuk services...yerlah lagi 2 bulan kan nak bersalin...kenalah standby semua barang2 adik-adik kan

Dah gerak nak balik..boleh plak dia nampak petronas..dah kebetulan daddy pun nak isi minyak..disuruhnya mummy yg bawa Haziq masuk dalam...ish! sure kena paw kejap lagi ni

Tepat sekali....dia masuk..laju ajer menuju ke rak-rak..ingatkan nak ambil coklat or ice cream..rupanya tak...laju ke rak buku..nak otomen katanya..

Manalah ada otomen kat situ sayang...rupanya dia nampak buka Power Rangers tu....terus capai...aduh anak! macam lah Haziq pandai nak baca..tu buku steaker & colour lah...tapi dah dia nak..ambil ajerlah... RM4.90 melayang..

Nasib baik coklat or ice cream dia tak nak..kalau tak rabak gak...Haziq cuma ambil gula-gula RM1 ajer.....lepas tu terus cari pintu nak keluar..nak tunjuk kat daddy la tu..dia ada power rangers...

Pandai sungguh la akal budak sekarang kan?






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

Nurul Aznil said...

salam,

sangat comel hero anda itu!

tuan rumah. kot nak try nasib kat contest saya boleh menang voucher...
sila ke http://aku-noi.blogspot.com/2011/04/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html