Bergaya tau


Sapa kata anak dara ajer pandai bergaya?

Anak bujang pun tak ketinggalan tau..walaupun tak dapat baju beropol-ropol..masih tetap bergaya kalau kena pada gayanya...


Haziq bergaya dengan sofa comel tu....sesuai la sangat dengan si handsome yg kecik ni..bukan main suka bila orang kata cute...siap suruh ambil gamba lagi...
Masa ni orang semua dok gelakkan dia...tu yg dia macam nak bergerak ajer....

Handsome tak? bergaya macam pengantin ajer.....cute tak?
Boleh dia cover muka serius tu semata-mata nak ambil gambar....suka sangatlah tu





Bila dah habis ambil gambar...usap perut macam mummy...


Mummy suka pegang perut..dia pun suka sama...suka sangat ikut apa yg mummy buat...tak bolehl buat benda-benda yg x sepatutnya....memang mudah dia tiru tau







Tengok tv pun angkat baju..panas ker?


Memang budak kecik ni pandai bergaya.....kalau pakaikan baju yg lawa-lawa sikit...memanglah dia bergaya sakan..

 




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Mama Ezry said...

nampaknya mummy kena beli baju haziq dr sekarang nii coz nanti mummy ada 2 babies cm ne nak soping ...

Ietams said...

pandai possing eh..
tak menahan duduk mcm pengantin atas pelamin.. lucu tengok