Dah Dekat ker


Dah dekat seminggu dah ni dok rasa mengeras ajer kat perut ni...rasa mcm period pain tu.....kat situ pun terasa mcm lenguh ajer

Tapi tak tau la apa tandanya kan...coz mummy baru ajer masuk 7 bulan.....

Kerap gak rasa bb mengeras.....bila berjalan ajer..rasa perut mcm nak terjatuh ajer...mengangkang ajer jalannyer sambil dok control badan......perut memang mengeras ajer....

Alhamdullilah...babies memang bergerak aktive setiap masa sampai kadang-kadang mummy jadi tak tahan....asyik nak ke toilet ajer kejenya......

Harap-harap babies bersabar kat dalam yer....besar dulu....kemudian baru keluar yer...mummy nak anak-anak mummy keluar dengan sihat & sempurna...tak mau kecik-kecik..nanti mummy sedih.....

Dah la persiapan babies mummy belum sediakan lagi..semua masih dalam beg plastik yg belum diusik....minggu depan ingat baru nak cuci semua baju-baju yg baru & baju abg Haziq tu......so tunggu tau sayang

Keperluan mummy ada lagi yg x lengkap..so this month kena shoping utk mummy plak....harap-harap babies kat dalam bagi kerjasama yg baik utk mummy yer



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Fieza79 said...

moga bertahan smpai 9 bulan kan...kena byk rest agak nya...

alyyani said...

best nye pregnant kan twin. mesti pengalaman berbeza kan? take care ye. byk kan berehat. semoga semua selamat hingga melahirkan.. :)

♥MiZz-siHa♥ said...

dah rase nak bersalin ke..hope dpt bertahan smpai skit yea baby..

blackroses said...

dah nak beranak ke kak?7 bulan dah boleh tu...