Mummy in the black


Cuti labour day kami ke Johor...ingat dihati nak ke JB...tapi bila dah dalam perjalan ...dah bertukar plan..memang tak tetapkan plan pun masa nak gerak tu

Bawa tok mummy & Oni sekali berjalan-jalan

Asalnya nak g Hot Spring kat Sungkai.....tapi last minute...takut hotel tak ada...tukar ker Johor plak...atleast sebelah sana ada saudara mara kalau x ada hotel pun kan?

Oni plak cadang g rumah saudara mara..oklah..since kita pun x ada perancangan rapi kan..ikutkan ajerlah...

1st singgah kat Simpang Renggam dulu..rumah adik Oni..lepak-lepak sambil makan & lepas maghrib baru bertolak ke Kota Tinggi rumah kakak Oni plak.....sampai kat Felda Sg Emas...dah malam...makan kejap terus rehat & tido ajer...letih ko


Mummy kat depan rumah Cik Jamil..masa ni petang lagi..mummy dok depan pintu dok tengok si anak bujang dok belek pokok-pokok yg banyak tu...bukan main suka lagi dia sebab wan Jamil dok layan dia...macam pandai bercakap ajer dia .....padahal x faham langsung apa yg dia cakap.....
Lepas semua dah siap..Haziq pun dah mandi malam..baru bertolak ke Kota Tinggi....nanti lah kita cerita pasal Kota Tinggi.....


Nampak macam besar sangat plak mummy kan?



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

blackroses said...

mummy menung depan pintu

Nurul Aznil said...

salam,

orang tua-tua kata mak buyung jangan duduk depan pintu. nanti tak lepas keluar...
nauzubillah...
sebenarnya depa risau orang nak lalu lalang tersadung kena mak buyung... huhuuhuuu...

♥MiZz-siHa♥ said...

dah tau dah sape wan jamil..hehehehe..

Rizziela said...

Mizz..kenal ker?

juanita said...

wowoooo...zila....tembammmmm nyer...ehehehe

juanita said...

Kota tinggi area mana tu. Singah la air tawar 3. Kampung mertua :)