Mari bermain

Petang semalam...selepas bermandi manda dengan cousin....Haziq dapat plak bermain dengan cousin Haziq dekat padang permainan Alam Damai... Ramai betul orang datang bawa anak-anak macam Haziq bermain..

Lepas park kereta....Mummy terus bawa Haziq main kuda-kuda...Haziq dah biasa main dah kuda-kuda ni dengan oni kat rumah oni...so Haziq tau la mcm mana nak main...

Mata x lepas pandang...heran agaknya Haziq tengok orang ramai sangat...maklumlah..ini yg 1st time mummy bawa Haziq g padang permainan selepas Haziq dah besar sikit...dulu mula-mula datang...mummy belum start keje lagi..baru habis pantang..Haziq pun tak tau apa lagi...sekarang ni dah besar dah..8 bulan setengah dah...



Muka ala-ala terkejut ajer..baru bangun tido...


1st Time naik gelongsor...gayat sehh!


Ini acara paling Haziq suka...



Siap nampat buah langsat lagi tu...teruja..



Haziq & the geng



Nak tengok fish...tapi takut plak...


Ada masalah ker tu ???


Sukanya hati yer...dapat kuar petang-petang hari


1 Family...


Dah...jom balik...hari dah senja ni....

Lepas balik dari padang permainan...kita singgah kejap rumah tok mummy...makan bihun goreng dulu..lepas maghrib baru berangkat pulang kerumah ....tadi paklang call nak datang rumah..tapi kita baru ajer sampai kat rumah tok mummy..malaslah mummy nak rush balik...so lepak dulu...

lepas dah habis makan.....baru kita balik rumah kita...

dalam kereta Haziq dan lena...lepas dah dapat susu..apa lagi..sampai mummy angkat masuk rumah pun tak sedar...betul-betul letih ni seharian bz ajer.....

tak dok bawah langsung...terus angkat barang..naik atas....salinkan baju Haziq..tukar CD dulu ...baru bagi Haziq sambung tido..kejap ajer dah lena.....sian anak mummy....letih sungguh...

minggu ni mummy cuti 3 hari...boleh kita spend masa mcm semalam lagi yer sayang....

Sayang Haziq Irsyad..





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

ai said...

Bukan main sronok dia gi main kt luar! bebudak ni mmg gini la. rasa bebas bila kita angkut dowang keluar kan?

Rizziela said...

tu ar....
x pernah bawa kuar....bila sekali keluar.... gumbira bukanmain lagi