Hari ni sepatutnya mummy kejer...tapi mummy tak sihat...Haziq pun demam selsema...mummy mc ajer...dari pagi asyik panggil cik hashim ajer....

petang..bila demam kebah sikit....daddy ajak teman dia pergi ke IOI Mall..daddy ada keje sikit kat sana...so mummy decide untuk pergi..kalau nakdok rumah pun bukan ada sapa2 pun..sure daddy tak approve punya..

kita ke IOI....sampai kat sana..daddy settlekan semua keje dia dulu..sementara tu...mummy ambil kesempatan untuk berjalan-jalan kat IOI dengan Haziq dulu....semua tempat pun kita redah..kasi redah ajer...


dalam pada tu..mummy tersangkut kat satu kedai ni... boleh ambil gambar studio...teruja mummy tengok....pujuk punya pujuk....berjaya gak mummy goda daddy....kita ambil gambar studio untuk Haziq..lagipun lagi 2 hari Haziq dah nak masuk 9 bulan..boleh lah gambar ni kita buat kenangan kan...

Daddy ni pemalu sangat...tak banyak gambar yg berjaya di snap..sikita jer :( kalau mummy...sure dah banyak gambar Haziq yg cute mummy snap..rugi tau daddy..nak minta soft copy sure tak dapat punya..rugilah dia nanti....

minggu depan baru siap gambar tu..so kena tunggu la yer.....


Gambar nak salin baju....baju navy tau


Hairan Haziq...orang dok keliling dia..mcm artis plak



Apa amoi ni buat ni...?apasal lak mummy g gigit jari tu..teruja sangat ker??


Antara pic yg sempat daddy ambil...sebenarnya banyak sangat yg cute gambar Haziq

Ingatkan nak temankan daddy ajer...rupa-rupanya melayang RM mummy untuk gambar Haziq...makan ratus tau kawan-kawan..kalau ikut pakej asal RM39.90 ajer...tapi disebabkan mummy teruja sangat dengan gambar-gambar yg diambil..rasa sayang sangat kalau tak ambil semua...bukan senang nak ambil gamba macam tu lagi kan..alang-alang dah buat...rembatlah sekali...

lagipun..buat masa ni...Haziq Irsyad anak mummy sorang....semua RM mummy untuk Haziq Irsyad...redha .... janji Haziq Irsyad gembira & mummy puas hati...






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Elyn said...

nak pulak haziq berposing ye.... Seb baik tak meragam hehehhe. Tak sabar nk tgk gambar dh siap tu....

Eh ziela potong rambut ke??? Cute nyer mcm muke budak2 hehehhe

Rizziela said...

elyn...
tu ar pasal..nasib baik x meragam..ada sorang budak cina lelaki ni suka kat Haziq..asyik agah Haziq...tu yg best...dia asyik gelak ajer tgk budak cina tu..

Ha ah..potong rambut....bagi pendek sikit :D