Handsome tak saya?









Hari tu kan  mummy ada cerita Haziq g ambil gambar dekat IOI 




Mummy dah g ambil dah...moh kita layan gambar-gambar Haziq  ni yer












Comel tak Haziq....sebenarnya ada satu album......  ada  23 keping...tapi mummy malas nak reshoot balik gambar tu sebab  x adasoft copy....  sebeb tu gambarnya tak cantik...tapi tak per...mummy nak tempek gak nak buat kenang-kenangan....

5 comments:

Hanna said...

Comelnya Haziq..pandai betul dia bergaya..cayalah Haziq!

Elyn said...

hamboi kemain hensem mamat ni. siap berblazer huhuhu

uzzeh said...

encemnye haziq..alooo suke tgk dia pgg buah epal

Chor Ayu said...

eh, dh bleh drop komen yaa..kak comei cm president korea jek..kekee..chiniese look nih..

Rizziela said...

Tima kasih anti Hanna, anti elyn..Haziq pun nak handsome mcm abg wafiq...
anti Hani...mummy & daddy pun suka gmbr yg Haziq pegang buah apple tu...
anti Ayu, dah lama boleh la anti.... ada rupa abg rifqi tak?