Group Whatsapp....1st day (adik badik ajer)



Dah ada group adik beradik plak

Group adik beradik plak depa create...kononnya senang nak share & bertanya khabar..tp lebih kepada mengarut...

Layankan ajerlah

Setiap hari ..minta pose gambar terkini..konon2nya nak hilangkan rasa rindu...padahal nak membahan sesama sendiri ajer lebih...

Hahaha



Mak budak.. adik no 4

Suri rumah sepenuh masa..keje dia hantar & ambil anak sekolah..memamasak  & mengemas rumah...


Anak bongsu

Tak ada keje...mmg suka hantar gambar entah apa2 ntah

x senonoh sikit maksu ni..memang eloklah kawan dengan anak2 buah yg lebih kurang perangai dia juga


Adik no.5

Ini pun lebih kurang adik bongsu..

Tp bila nak pos dalam group..ada gambar senonoh..ada yg x senonoh...

Tapi kali ni..kita upload yg senonoh dulu yer..

Lepas siaplah hang


Ni adik ipar...

Isteri adik no 3

Dengan adik sendiri kurang rapat..sebab lelaki kot..tp rapat gak lah...tp dengan adik ipar rapat...

Boleh ajak berbincang...

Nak send gambar yg lawa ajer..yg x lawa x nak


Ni kakak sulong..

Muka setaman...tp dia kata cute

Memang cute pun

Keje dia bawa kereta bos sana sini...makan hotel sana sini..

Sebab tu jangan hairan tengok muka dia...

Hahaha...

Ni sapa ntah


No comment


4 comments:

NzA said...

mmg syok bersembang dlm group w.apps family....terubat rindu pd adik beradik yg jauh di mata....

SYANI said...

Saya pun ada group whatsapp family & adik beradik.. Sembang tak hengat kadang2...

IntaNBerliaN said...

sekarang ni dah ramai yg ada group family dkt wassap kan... kami pun ada, sennag berhubung :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)