Coconut Shake Klebang

Orang kata kalau dah pergi Klebang x singgah menikmati coconut shake x best kan...

So kami dari Muar sanggup patah balik ke Klebang semata2 nak beli coconut Shake ajer....



Kat kedai coconut shake..

Punyalah banyak gerai yg jual...tak tau mana satu nak pilih

Yang syoknya..kedai2 diaorang semua dalam bas kan

before this tau dlm fb ajer..kali ni dapat tengok sendiri gerai dalam bas

Teruja gitu


Tengok daddy...

Dua2 tangan penuh pegang coconut shake ...

Beli 2 ajer... share2 ..takut tak x habis kan

Anak2 lebih teruja nak main pantai dari nak minum...seronok terlepas nak main pasir tu


Sedap gak..

1 bekas ni RM2.50 aja... ok lah..sebab ada ice cream kan

Hafiey muka bosan sementera nak tunggu air sampai

Monyok ajer..sebab baru bangun tido..

Sementara nak tunggu mood sampai....mcm tu la


3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

sbnr nyer yg asal kt sblh caltex...yg kt sini br buka..tp plg best CS kat alai ;-)

p/s sekadar info ;-)

mama tisya said...

yg ni kt pantai klebang,...yg femes tu yg dkt tepi jln dkt ngan petrol pam caltex...mmg sodap la

Nieyl said...

pagi² singgah sini...
dah lama jugak x minum CS nie...
paling sedap pun yang penah rasa time g melaka..:)