Rutin HUKM


Rentetan my mom dalam HUKM

2@3 hari dok kat wad pemerhatian ajer...x dpt naik atas..wad atas penuh

Kat situ pun selesa..cuma my mom cakap banyak nyamuk aja



Memang favorite my mom roti canai

Bawakan roti canai..roti bakar..buah2an.. suka lah...

Boringkan dok wad ni...x ada apa nak buat..unless la kalau kita ada data utk online..x bosan sangat...tp my mom manalah tau nak beronline bagai.. 



Cucu datang nak melawat..tapi x bolhe masuk

So duduk lah kat sini kejap yer...

Mummy g tengok mak kejap...

Diaorang x kisah..janji keluar berjalan aja

My handsome boy...

Semua cover handsome

Ini lah aksi terbaik ..kata diaorang..

Tengok Harith x habis2 dengan makanan dia...

Dia ni memang sentiasa budget nak handsome ajer..x handsome x mau

Haziq biasalah... mana ada gambar yg ok...ada aja gaya dia...x tau lah apa motifnya

Menjawab dah pandai dah budak ni..baru 6 tahun tu

lagi 6 tahun x tau la mcm mana


4 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Semoga mak Rizziela cepat sembuh..
Macam tu lah kalau pergi hospital, budak2 memang lah tak dapat masuk..
Macam anak akak.. sebab tu tak nak ikut kalau gi hospital bila akak tengok mak akak..

NabilaHasyim said...

semoga mak cepat sembuh...Amin

anak2 happy, mak-nenek pun happy..

AMIIZAA said...

moga mama ila cepat sembuh, amin

Kakzakie said...

Mak sakit apa Zie..
Harap mak sabar dan cepat sembuh
Nasib baik bertiga hero tu bolehlah berkawan walau kena tinggal sekejap.