Bila bosan melanda


Kalau weekend memang menjadi satu masalah utk kami..

Kalau daddy cuti ok..banyak aktiviti boleh kami buat..tp kalau week daddy keje... memang bosan...x tau nak g mana

Mummy dah tak berani nak bawa anak2 g mall..tkt x boleh nak handle... kalau hilang ke...main eskalater ker..or apa2 ker..naya

SO kita melepak ajerlah kat rumah kan

Menulis.. mewarna..

Ini aktiviti budak2 kalau kat rumah

Yang rajin menulis ...tentulah Harith...abc...123 .. eja nama dia..semua dia minat...


Hafiey tukang nyibuk ajer...

Kadang2 kaki dengan tangan dia pun dia conteng..

mcm x ada papan & kertas nak menconteng kan


Abg Haziq melayan katon ajer..

Dia jgn ada faberet katon dia..mesti yg lain dia dah x layan dah


Tengok tu..sapa yg terlebih rajin

Hafiey dah buat benda lain dah

Bila dah terlampau bosan..

Ini lah keje Hafiey

Dok melayan perasaan sorang2..

Atas meja mmg kena ada sentiasa makanan..kalau tak nanti...lapar..lapar... x tau nak kata apa dah

Harith dah penat..terlentok tido

Senang nak tido abg chik ni..mengantuk...cari bantal..lena..

Haziq jenuh kena paksa pun ..blm tentu dia tido...

Tu dah ada gaya2 nak tido... tp belum nak tido

This week x tau apa cerita kita... daddy keje ni


2 comments:

Nieyl said...

Salam..
Singgah petang...
Selamat berhujung minggu :)|
Nieyl pun selalu jugak duduk rumah...
boring..sbb itu boleh mengadap PC 24jam...
klu suami xde kat rumah...

azizah green line said...

mmg pun kak. dah 3org xdan nak layan sorang2..baik mehadap dorng kat rumah