Hasil tangan anak bujang sulong

Bila anak dah besar & bijak

Ada masa terluang..depa rajin menulis..terutama Harith

Tapi ni Haziq plak ..buat satu karangan untuk diri dia..

Budak 6 tahun.. oklah..

Mummy dulu apa pun x tau melainkan nak main dengan kawan2 ajer

1st karangan Haziq

tentang cita-cita dia bila besar

Alhamdullillah...nak jadi Doktor..impian mummy tu

Ada sebab kenapa mummy nak Haziq jadi doktor


2nd karangan dia

Tentang aktiviti dia satu hari

kena tegur dengan maksu..sebab asyik jalan2 ajer keje dia


3rd aktiviti

Minta mummy buat soalan..then dia nak jawab

pandai gak anak bujang ni...

Alhamdulllilah...semoga terus berjaya dalam pelajaran sehingga berjaya menjadi seorang doktor pakar seperti yg mummy idam2kan

Aameen

5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

thumbs up!

Khai♥Rin : anies said...

p/s resto burger tu ada kat Damansara Damai (sblh Mc D ) dan sungai buloh

Puan Wawa said...

Alhamdulillah, tahniah haziq.. Semoga berjaya didunia dan akhirat anak soleh..")

Qhaifa Nur said...

Sama umur gan aeish...pndai bijak haziq

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Pndaiiinyaaaa utk bdk 6 thn..rajin buat math plak tu..kagum3x..hehe..nway..nk tau or booking purnama beach resort tu leh tgk kat website dia..cpt jek dia reply segala soalan nnti..:)