Tesco

Selasa lepas...lepas balik keje kita terus ke Tesco...mummy nak cari barang sikit...

asalanya daddy nak makan sup...tak jadi..sebab dah hujan...

tujuan mummy g tesco sebab nak cari satu barang mainan haziq yg mummy idamkan..tp dah tak ada..frust giler rasanya..tp nak buat mcm mana...dah bukan rezeki Haziq nampak gayanya...

so disebabkan apa yg diidamkan x ada...mummy pun capai ajer apa yg nampak depan mata...sempat gak sambar flash card utk haziq dua jenis..lepas tu beli mainan yg gelung bulat2 tu....yg lain blm berjaya nak tarik perhatian mummy....

dari pemerhatian mummy....haziq sangat berminat dgn buku..pantang nampak orang pegang buku..sure dia pun sama tarik..mcm pandai ajer nak membaca...tp bila bagi mainan..mcm x berminat ajer...

tak per...dah besar nanti boleh jadi ulat buku yer sayang...



Dengan daddy tengah tunggu makanan sampai..



Sibuk dengan mainannyer....sengit2 mulut dia...


Apalah yg haziq dok pk tu...




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Wah haziq ada mainan bru ye,makin comey la haziq ni..intan pun dh lma nak belikan tower tu utk hadif.tapi tak jumpa.hari tu jumpa yg brand nuk,tapi kecik la pulak.yg mcm haziq tu cantik.

Elyn said...

ziela nnt belikan haziq buku yg jenis kain tu.... masuk mulut pun bule heheh

Rizziela said...

intan,
tu ziela beli yg murah ajer....yg brand fisher price tu x dak plak..hari tu dok aim yg brand tu...besar & cantik sikit...

elyn...
tu ar..nak cari buku yg jenis kain tu...tpi nak cari kat mana? elyn tau tak kat mana ada jual?

uzzeh said...

kak ziela hani beli clothbook utk nawfal brand Lamaze..xmahai sgt kak..warna nye pon sgtla menarik..elok utk deria baby..

Rizziela said...

hani beli kat mana? boleh akak g cari nanti