Pa & Ma

Mummy memang suka sangat baca majalah Pa & Ma since mummy tau dah preggy lagi....

tak sangka plak....habit mummy tu diturunkan kepada buah hati mummy ni....pantang mummy pegang majalah Pa & Ma...dia pun sama sibuk nak baca....

tak dapat dengan tangan...dengan kaki dia tarik,...bila mummy dok jauh2..terjerit2 dia panggil...nak majalah tu gak...ish! nak baca majalah pun dah kena rebut2 dengan anak sekarang ni....

bila dapat majala Pa & Ma tu kat Haziq...habis di selak2nya...x cukup tangan...dengan mulut sekali Haziq selak.....habislah basah majalah mummy tu...dah la x habis baca lagi....

bila tarik..nagis..marah...tp kadang2 mummy ambil ajer....nanti koyak..sapa yg susah??? mummy gak kan???



Orang start dari depan..dia start dari belakang....


Tangan ni x cukuplah mummy...Haziq pakai mulut plak la....


Semangat baca tu....langsung tak tengok mummy




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Elyn said...

hiks kecik2 lai dh jadi ulat buku yea haziq!!

Rizziela said...

hi hi yerlah anti elyn...nak jadi doctor pakarlah katakan.....

elyn, mcm mana nak cari softbook ek?