Seisi Meniarap

Semalam sepatutnya mummy ada appoitment dengan TheLittleMoms kat serdang...mummy rushing balik awal dr office dengan harapan sempatlah pergi ambil barang yg telah dijanjikan...pertengahan jalan..hujan turun dengan lebatnya..nasib baik mummy awal2 lagi dah standby pakai rain coat...baju sahaja tau...suar mummy x pakai pun...

sampai rumah oni...mummy dah kebasahan yg amat sangat...daddy dah sampai rumah oni sebelum hujan turun dengan lebatnya...kuyup mummy kat luar...nasib baik oni bagi mumy pinjam baju & suar dia...dapatlah mummy salin sebelum ambil Haziq...

sementera menunggu hujan reda...Haziq sempatlah posing2 dulu atas kerusi oni..mummy dengan penat jerihnya cuba mengambil pose Haziq yg terbaik sambil dibantu oni...daddy x sporting...dia x nak tolong mummy kali ni...sombonglah daddy Haziq hari ni.... :(


haziq dengan mummy yg baru ajer mandi


cute tak saya???


susah betul Haziq nak senyum


Dapat gak gambar senyum Haziq Irsyad


Nak ajar duduk..tp x blh lagi....pinggang lembut lagi la sayang


Dah sengit dah tu.....


Haziq dah penatlah mummy..tolong! tolong!


bila hujan dah reda...mummy & daddy g ambil mak cik pah...dah janji dengan dia nak ambil bawa dia g rumah tok mummy...nak mengurut...sian tok mummy..ahad lepas jatuh kat bilik air rumah maklong eda kat penang..kita g umah tok mummy dan sampai rumah dah 11 lebih...

sampai2 umah...zassss...terus naik atas...bump...ZZZZzzzzzzzzzzzzz

2 comments:

~zuraiwan~ said...

meniarap dier dh....pndi....jelir2 tu awat...kekeke

Rizziela said...

x pandai lagi zura..
tu ziela yg tiarapkan dia...