Guna kaki pun boleh

Semalam Haziq kacau lagi mummy....
sedang kita beristirehat di dalam bilik kita yg indah permai tu...mummy sempat lagi melayari internet...view blog2 orang lain bersama Haziq Irsyad....
Dalam leka mummy dok layan perasaan...tiba2...tuk! tuk!...makin lama makin kuat...terkesima mummy...apa sudah jadi dengan lappy daddy ni..rosak ker?
tiba2 mummy nampak benda alah ni


Comelnya jari2 tangan mummy....tp naper semacam ajer

so mummy tengok sekeliling...tepi mummy dah x ada buah hati kesayangan...rupa2nya dalam tak sedar...Haziq dah berubah tempat...jeles tengok mummy dok melayan internet..dia kacau mummy....haziq lupa agaknyer..itu bukan lap top mummy tau..daddy yg punya...rosak mummy x tau...mummy x buat tau..


lagi kuat dia hentak bila tau mummy x layan dia



Ada ke orang menaip sambil selak baju?? bagi nampak perut dia yg comel lote tu...


Muka budak yg kena marah dengan mummy dia....sedih ker????


Haziq jeles betul dengan kesenagan mummy....dia kacau2 mummy sehingga mummy terpaksa mengangkat bendera putih..mengaku kalah..last2 tutup laptop...baring dgn Haziq..peluk haziq kuat2...sumbat mulut haziq...ZZZzzzzzzzzzzzzzzz....sedar2 dah 530pm. Sejarahlah kita Haziq..pertama kali dlm kehadiran Haziq di sisi mummy...mummy tido petang tanpa kuar berjalan...salah ni...salah di sisi undang2 mummy yg x kuar berjalan langsung sehari suntuk...harus cari daddy....

2 comments:

Bonda Humaira said...

cakkk!! jumpa ziela kat sini.. jom tukar link! best la jumpa kat sini.. sama2 share perkembangan baby kita!

Rizziela said...

mcm mana boleh jumpa kat sini ayu??