Bukit Merah Lake Town Resort...Haziq coming

Ahad 28 June 2009 Haziq & the geng telah bertolak dari KL ke Bukit Merah seawal jam 4.45am...Mummy haziq orang pertama yang bangun...Mummy bangun seawal jam 3am...mummy terus call tok mummy...nak make sure tok mummy dah bangun & bersiap..tp hampa...wan yg jawap phone..kata tok mummy belum bangun...argh!! tension mummy..sure lambat ni..mummy terus warning wan..make sure..bila mummy dah sampai..semua orang dah siap..mummy malas nak tunggu2 orang dok bersiap...lepas tu terus mummy call mak lang plak...sama gak...baru terjaga dr tido...mcm ni ...memang x ada harapan lah nak bertolak seawal 4am...

mummy mula bersiap...pump dulu..mandi..salin pakaian Haziq...buat 2nd round checking..yang paling penting barang2 haziq..nanti kalau x cukup..sure daddy akan bising dekat mummy..lepas tu daddy kemas2kan barang masuk dlm kereta..dekat pukul 4am baru kita kuar umah..mummy call tok mummy & mak lang..suruh standby..kita dah ontheway nak sampai cheras..

nasib baik mummy tunggu x sampai 10 mnt semua orang dah siap..kalau tak..buat spoil mood mummy ajer :D

Kita convoi bertolak ramai...2 biji keta ajer...berhenti sekejap kat perhentian Rawang..mummy ajak diaorang take break fast dulu...seawal 5am tau....


Haziq nak minum dengan daddy..


mummy pun nak interprem gak


Sedapnya tido sebelum mummy kacau...


Danish pun sibuk nak minum gak..

2 comments:

Maziah and Rohadi said...

awalnye haziq da bangun ek..:)

Rizziela said...

dia pantang mummy bgn...sure dia pun bgn sama