Ulang Tahun ke 4 - 18.06.2015


18.06.2015

Genap usia anak2anda tercinta...Kembar kesayangan dah berusia genap 4 tahun...

Syukur alhamdullillah dengan pinjaman yg amat berharga ini

Tak buat sambutan pun...just buat makan2 kat rumah tok mi ajer..maklumlah...bulan puasa kan..mcm mana nak celebrate kan

Hadiah dari daddy untuk si kembarnya

Haziq tumpang hadiah adik2..tapi dia yg over tau

Adik2 mood sangat baik...masing2 seronok nak bergambar....

Dah dapat idaman hati...  

Daddy belikan playdooh utk anak2 bujangnya

Dah lama request...baru dapat


Masa potong kek...

Gambar daddy x ada..daddy not in mood

Si kembar yg malu2 nak potong kek..padahal bukannya ada sapa2 pun.. kami2 ajer..

Biasalah...

Gambar si kembar

Dari babby memang dah nampak tak sama...

Berbeza sungguh gambar abang dgn adik

Adik lebih besar dari abang..
Adik lebih cerah dari abang
Adik lebih manja dari abang
Adik lebih keadik-adikkan dari abang

Semua adik lebih dari abang

Tapi nampak abang semakin bijak..adik pun bijak tapi malu2 nak tunjuk..

Apa yg penting...adik abang sama2 membesar dengan sihat...
Sama sama menjaga diri 
sentiasa bersama tak kira apa jua keadaan
semoga kasih sayang kalian akan sentiasa mewangi

HAPPY BIRTHDAY TWIN MUMMY

HARITH IFFAT & HAFIEY IZZAT



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

AMIIZAA said...

happy belated birthday kembar:)
and selamat hari raya utk ila sekeluarga...

Kakzakie said...

Seronoklah twins diraikan ye:)
happy belatd birthday saying-saying.

Selamat hari raya juga buat semua.