Gambar Raya 2015



Selamat Hari Raya Aidilfitri

Walaupun dah raya ke berapa ni..still nak ucapkan..

Sepanjang hari raya...x sempat nak update...maklumlah..no gadget bila beraya...hahaha



Gambar pagi raya di rumah my mom

1st time beraya sendiri di rumah emak di Cheras

Selalunya akan balik ke Penang atau Johor...tapi kali ni en suami keje...mak plak x balik Penang..so kita beraya di Cheras ajerlah adik beradik

dari 7 beradik..ada 5 beradik ajer

Sorang kakak memang kat Penang...x balik KL...sorang lagi adik lelaki balik Johor..turn wife dia..

So tinggal lah kami 5 beradik

Nasib baik En Suami keje petang..so pagi raya sempat bersama kami dulu

Raya tahun ni kami berbaju nikah ..

Baju nikah 8 tahun yang lepas...

Nasib baik muat lagi..cumanya ada tidak selesa sikit pada mummy..

Maklumlah..dah banyak spare kat situ :D

Susah sangat nak cari warna tema anak2..yg atuk setiap tahun sponser tu..

Daddy pun x mau beli baju melayu lagi..sebab dia memang jarang pakai baju melayu...keje pakai uniform ajer..mana ada baju melayu kan..

So kita recycle ajer apa yg ada...lagipun bukan kemana..duduk rumah ajer..

Jangan muntah plak tengok gambar2 kami yang perasan giler tu



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

mama tisya said...

wah pki bj nikah 8thn lps ye...selamat hari raya

Nieyl said...

Singgah sini..
Selamat hari raya..
Asben nieyl every year nak beli baju melayu..
sebab dia suka pakai baju melayu g kenduri,g masjid..
rasanya 3 tahun kawen nie dalam almari ada 10 helai dah..
Jom singgah my blog http://seindahcerita.blogspot.com/

- dieyana - said...

cantik!