Last month 30 June 2012

Mummy daddy buat sedikit birthday party untuk our lovely twin yg pertama. Harith and Hafiey dah genap setahun pada 18.06.2012

Alhamdullilah...Allah permudahkan semuanya...syukur anak mummy daddy membesar dengan sihat dan sempurna...semoga anak anak mummy daddy akan menjadi anak anak yg berjasa & berguna untuk mummy daddy, agama dan negara...insyallah

 
Kenangan kami sekeluarga semasa menyambut birthday 2H

Jangan tanya kenapa banner tu ada gambar 3H... itu semua demi menjaga hati si Haziq ... .si handsome kami tu

Haziq sekarang memang bijak bercakap..so mummy tak mau Haziq terasa hati sebab x ada gambar and nama dia..so kita letakkan sekali. Actually, birthday Haziq bulan 3 hari tu..kita pun dah sambut kat rumah tok mi secara kecil kecilan untuk ahli keluarga ajer....

Memang best...Kiranya mummy memang puas hati dengan Majlis yg serba sederhana ni. Tema kami untuk tahun ni Merah + Hitam.

Next story nanti mummy sambung lagi yer...tak sempat nak bebel panjang-panjang buat masa sekarang ni yer...

Jumpa lagi.....



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Ietams said...

mummy dah kurus..
tak payah pegi slimming centre dah..
penangan 4H yer..

Rizziela said...

kurus? makin debab adalah.. sekarang ni dah jadi 59kg dah pun