Berlibur bersama anak anak

Rasanya ni 1st time mummy bawa 3H g playground. 

Kalau sebelum ni, sebelum ada 2H memang selalu lah bawa abang Haziq, tapi sejak ada adik adik, mummy daddy tak pernah bawa, bukan apa...susah nak control...tapi yer ker tak pernah bawa? rasa macam pernah bawa aja...hahaha...abaikan ajerlah


Tengok tu anak anak kembar mummy. Bukan main lagi

Yang paling penting tengok gaya Hafiey..Macam budak dah besar ajer gayanya duduk atas basikal abang Haziq. Tapi Hafiey memang tak suka main mainan budak yg baya dia...dia lebih adventure dari usia sebenar. Semua dia berani. Memang berbeza sangat dengan Harith yang serba serbi takut. Tu pun jenuh mummy paksa nak letak atas tu...kalau tak..jangan haraplah..sure nagis punya

Abang Haziq apa lagi. Bukan main sukalah dapat datang playground yang dah lama tak datang ni. Berlari ke sana sini. Sibuk dok cari kawan nak buat main. Masalahnya dah panas, budak tak ramai. SO kenalah daddy layankan Haziq. Seronok tengok telatah Haziq yang sekarang ni suka sangat cuba semua mainan. ok lah...tak macam dulu, semuanya takut


Ha, budak ni baru setahun yer...tapi ada hati nak main slide orang besar... nasiblah Hafiey. .... kalau mummy memang tak terlayan sorang sorang...daddy lah yg layan panjat sana sini..mummy lepak ajer dengan tokmi sambil layan Harith


Tengok Haziq, pandai dia panjat besi tu...kasut dah siap siap letak kat bawah...susah nak panjat katanya...

Ok lah...kalau tak memanjat bukan anak lelaki kan? Nasib baiklah anak anak saya tak melasak sangat...kalau tak,,... jenuhlah mummy nak terjerit jerit kat 3 Hero mummy ni

Next time, kalau tak hujan dan keadaan mengizinkan...mummy nak ajak dadddy bawa g playground kat Bangi plak




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Nieyl said...

hehe~klu nak kuar..mesti akak kena tggu en.husband akak kan...yela..anak tgh membersar kan..susah nak control..nieyl pun klu bawak anak buah kuar jenjalan...kena bawak ibu die skali..hehe...

Salina@IbuAqil said...

Amboi2!!!
Sakan dia main erk.. :D
TC & Happy Weekend.. ;)