Update twin @ 34w 1days

Babies   dah   masuk  34w....cepatnya  masa  berlalu..Perut  pun   dah  selalu   mengeras...kejap  kejap  sakit...nak  berjalan  pun  tak larat....rasa mcm  nak  jatuh ajer  perut  ni...tapi  terpaksa   gak  bergerak...tak  kan  nak   terbaring  ajer kan...lenguh   pinggang  dibuatnya..

Nasib baik tok  mummy  datang  temankan  kita...atleast  tok  mummy dapat  gak  tolong masak  &  mengemas..kalau harapkan   mummy...memang  tak  larat langsung...nak   berdiri  lama  pun  x  larat....sakit   kaki  dibuatnya..terasa mcm  nak t erjatuh   ajer...

Sekarang  ni  tengah standby...takut-takut   bb  kuar awal...sebab  diaorang kata..kalau   sakit  kat  semua  perut..tanda-tanda lah  tu...sekarang n i  memang   terasa  sangatlah....asyik  mengeras  ajer.....

Pinggang  pun  terasa  sakit ni....Aduh!!!



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

alyyani said...

tak saba nak tgk twin baby u. selamat semua ye.

ellisya said...

salam perkenalan..
emy pon tgh tunggu twin jengah dunia ni..tp lmbat lagi la..now bru 26weeks..tp excited tu mmg tk boley ckp la kan..btw..take care n smuga smua selamat..aminnn

keep in touch k

Elyn Sani said...

uiks dh kuar jgn lupe suh ham war2 kan.... bule we all buat reunion jumpe kat umah ko nnt ekekeke

Ietams said...

good luck & take care yer..
mudah²an selamat & mudah hendaknya.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dua2 anak ila kuar 2 week earlier

juanita said...

Insyallah, semua selamat yer zila :)