Bila twin tido


Alhamdullilah twins mummy senang dijaga buat masa sekarang...menagis bila perut lapar & pampers basah ajer...lain lain memang menghabiskan masa dengan tido ajer....

Mummy memang banyak masa terluang sebab abang Haziq pun behave bila dok dengan mummy...tapi jangan ada daddy...aduh! tahap mengada ngada dia sampai ke puncak...mungkin dia tau mummy sibuk dengan babies ...tu yg x buat perangai sangat...

Jom kita layan wajah wajah babies bila tido


Baby Harith tengah tido.. sedap tido bila dah lepas mandi...tenang ajer muka baby tengok tido kan...kalau kita bedung dia...memang lamalah tido Harith ni...berjaga pun untuk minum & pampers basah ajer


Babby Hafiey.....ini budak kecik memang kuat tau...tangan tu sentiasa terkeluar dari kain bedung dia..ikatlah kuat macam mana pun..sure berjaya gak dia keluarkan tangan comel tu.







ni bila dah tido dekat dekat...memang terlentok ajer dia orang berdua..nampak sweeta jer kan....kalau dah nama pun twin...eventho wajah tak seiras...tetap sama perwatakan diaorang.....

Kalau si abang terjaga..mata mesti menilau cari si a dik...dah nampak adiknya..baru perlahan lahan pejamkan mata semula...macam tu g ak si adik..mesti nak dekat dengan abang...kalau angkat sorang letak tempat lain..yg sorang lagi sure nagis...mungkin belum pernah berpisahkan..tu yg tercari-cari tu


Sekarang ni pun bb twin tengah tido...ada gak masa mummy nak update blog..kalau dah terjaga jap g..sure nak susu...so kena update cepat cepat bila ada masa







***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

~HaiRiZaN~ said...

bestnye bby tdo.. comel la bby akak.. best kan dpt bby twin.. saya plak yg excited lbh.. hahaha

Amiizaa2001 said...

tahniah zie.....twin yg comei2.....lama akak tk bw kengkawan...tgk2 ziela dah selamat melahirkan...:) rupa sama iras dgn haziq:):)

Kerikil Kehidupan said...

tahniah ziela...wahhh skjp jer dah 3....