Kari kambing 40 Hari, Kluang

Cerita dah basi lagi

Kisah sebelum ramadhan

office belanja kami menyambut ramadhan dia Kluang Johor. .dapatlah stay semalam kat sana

Geng perempuan kat office

Yg mana dah bekeluarga dapatlah bilik sorang satu dengan family.. yg bujang tu share2 ajerlah


Niat dihati nak ambil signboard kat belakang..tp x dpt plak..jauh

tengok anak2 dara posing..semua penuh bergaya

Tengok tu

Mcm pregnant plak kan yg baju merah tu..

baju tu yg besar sebenarnya

Sibuk dok mencari geng yg x cukup masa ni

Masing2 x bersedia lg

tengok tu orang beratur...sampai ke tempat parking punya ramainya.. memang x tunggu la jawapnya kan.. letih kot

Masing2 dok pikir nak makan kat mana

Lastnya kami balik ajer

Bahagi duit sama rata.. then masing2 makan waktu ontheway balik tu

Bos bagi RRM500.. so pandai2 lah kitaorang nak makan apa kan

Kalau x ... jenuh plak nak berkonvoi.. ada yg nak balik kg..ada yg nak g Ikea.. ada yg nak singgah PD..mcm2 kan


1 comment:

PAK BUDIMAN DI MALANG said...

saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL