7toheaven

Seronok bila tengok kawan2 berbiznes..

Untung diaorang ada rezeki nak buka kedai... mummy entah bila la kan

Kebetulan anti am ajak..so kita redah la malam2 g sana.. saja nak support kawan2 kan.

SO kita la

cantik gak interior dalaman dia..semua dia buat sendiri

Hebatlah anti Am kita kan

Suasana dalam kedai

Kami sampai pun dah dekat 9pm.. orang pun dah ramai yg balik..sebab ni area kawasan office

Menu yg kita order

tambah air daddy.. hot capucinno mummy latte

Bukan main lagi budak2 ni suka makan

Murah ajer.. promosi utk harga chicken chop + ice lemon tea.. only RM16

Sedap & ayam pun besar

Buktinya makanan sedap

Anak3 sampai naik atas meja makan

daddy tengok hujung mata ajer

Sambil makan layan main ni

memang ralitlah

siap x mau balik lg

Tengok tu

Haziq siap angkat seluar

Hafiey teruja..dia dapat baling

Haziq dekat sangat tu

Hafiey merajuk

Daddy pun sama nak lepas gian kan

Memang ok lah..sebab dia ada area utk anak2 .. so mak bapak bolehlah makan dengan santai

Anak2 pun x boring tunggu parents nak sembang kan

Kalau ada yg nak g... boleh lah g kat Kajang Perdana.. betul2 belakang McD tepi highway tu

Nama cafe ni 7toHeaven




5 comments:

mama tisya said...

nmpk berselera ank mkn tu..menu apa tu..tk nmpk

Kakzakie Purvit said...

Kita doakan sahabat/saudara kita yg berbusiness terus dipermudahkan dan berjaya.

Qhaifa Nur said...

mmg seronok tgk rakan2 berbisnes...rezeki mereka
moga terus berjaya lagi...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok sgt harga tu..

slmt berpuasa kak.

Nieyl said...

InsyaÁllah...one day..:)
selamat berpuasa ♥