Cloth Diapers yang Pertama Haziq

Mummy baru order satu CD untuk Haziq..Blue colour lagi...Order online tau...
ni semua gara2 anti ma yg selalu cerita kat mummy pasal CD ni....Auntie ma dah ada 12 keping CD...dasyat betullah...boleh nanti Haziq pinjam yer auntie :D

so malam selasa yg lalu...selepas prewash sebanyak 2x...mummy pun trylah pakaikan untuk Haziq..agak remehlah..sebab mummy first time pakai & tengok..x tau mcm mana nak adjust size CD untuk Haziq..terpaksa sms auntie Ma & dealer tu utk pasang CD Haziq..tp lastly pun..mummy still x dpt tangkap cara yg betul utk pasang CD bersize S utk Haziq..inilah hasilnyer...


mcm kelakar ajer....pening auntie ma tgk mms mummy...salah rupanyer..


Rupa selesa puas mummy & daddy dok bega cara yg betul utk pasangkan CD ni...rasa2nya mcm dah betul...cuma x berapa kemas ajer lagi



model mummy tengah mengayakan CD terbaru & pertama nyer

lepas ni..kalau betul CD ni memang bagus & boleh menjimatkan mummy..sure mummy akan belikan lagi utk Haziq Irsyad...sekarang ni pun dok gila tengok kat internet..offer CD yg terkini & berbaloi..dah ada dua yg mummy order utk Haziq...brand lunartots... mungkin awal bulan Julai sampai...
nanti Haziq bolehlah bergaya dgn CD baru Haziq kan sayang...

2 comments:

Maziah and Rohadi said...

Comel haziq ngan CD barunye tu.....Happy natural parenting kak ziela...

Rizziela said...

terima kasih ma