* pes pelbagai guna untuk memudahkan dan sangat menjimatkan masa,cost,tenaga
Mudah,cepat,lazat
#Di masak selama 6 jam diatas dapur
#lagi lama,lagi merecik rasa
#resepi turun temurun tau
#freezer tahan 6bulan
#peti suhu biasa tahan 3bulan
cara guna,
~ panaskn pes
~ masukkan bahan
~ adjust secukup selera.
Kenapa berbaloi?
boleh masak pelbagai juadah tau
> Sambal udang, sotong,bilis ayam,ikan tempe
> masak kicap just tambah kicap
> asam pedas
> nasi,bihun,meggie goreng
> nak makan cicah roti,lempeng,nasi lemak,mee kari,lontong dan sebagainya
Tetamu datang tengah malam,campak2,godek2 siap
haish berderet menu nak sebut aihhguna ~
nak order boleh wasap terus : www.wasap.my/601157845686/IbuSambal
1 comment:
senang.. benda dah siap, nak masak ambik je
Post a Comment