Leirvik idaman hati


Sekarang ni memang demam barang ikea

Punya la teringin katil ikea.. sampai termimpi2

sampai 2x terjah Ikea..baru dapat beli

1st .. g tanya customer services.. dia kata x muat masuk myvi

so x jadilah beli..

Balik rumah...masuk group IKEA .. lepas tu tanya2 ..diaorang semua kata muat.. then yg paling penting.. xperlu beli tilam ikea.. boleh aja guna tilam size queen biasa

so boleh kita sambar seketol

Leirvik dah dok dalam Myvi

Tinggal semua anak2 bujang kat rumah.. g dengan maksu aja..

so seat belakang boleh lipat.. mummy dok belakang..maksu drive

Nasib baik ngam2 muat masuk

lega rasanya.. kalau x.. mau nagis x boleh bawa balik

Ni antara hasil tangkapannya..

Dalam beg kuning tu ada lagi barang2 ikea yg kecik2.. memang menghabiskan RM aja kalau datang.. semua benda pun nak belikan

Check stock online aja

Kebetualn kertas tertinggal kat tempat makan..so bila nak cari set dia.. dah jenuh ke hulu ke hilir.. ada Customer Services pun mcm x membantu.. ramai sangat yg dok kerumun

Bila sampai turn kita....tiba2 plak...system down.. meroyan sekejap

Nasib baik ada seorang chinese gurl sudi nak share cara paling senang nak cari stok.. so mmg selamat la kami

Ini lah idaman hati mummy

Dah dapat dah.. so dapatlah mummy lelapkan mata dengan tenang

Katil lama dah patah... so kena ganti yg baru

13 comments:

Kakzakie Purvit said...

Ada katil baru tidur malam mimpi pun indah-indah Zie:)

Qhaifa Nur said...

Lama betul x masuk ikea ni..

aizamia3 said...

Lepas tu pesan pada katil tu.. 'aku nak mimpi yang indah2 je tau.. kalau tak, kita pulangkan balik..'

wahida said...

wah...tantekkk...

- dieyana - said...

wah..katil ikea...semlm kite g ikea...survey2 aje..hiihi...

Cik Lily Putih said...

boleh masuk myVi, ermm impressed ni tau.. banyak barang IKEA yang best2 tapi nak tunggu delivery tu yang malas kan

alin said...

Hai. Just nak tahu, tahan tak katil ni?

alin said...

Hai. Just nak tahu, tahan tak katil ni?

Widy said...

Aah. Tahan x katil ni? Tgk kaki mcm xbape tahan. Tp tatawla kan. Share sikit. Kalau ok. Nak angkut 1 gak. Masuk dlm myvi 😝

Unknown said...

Muat ke kalau bli tilam queen biasa?

Unknown said...

Cantik. Kalau tahan rangka dia tu sy pun nk beli. Maklum la yg nk terbungkang ni bdn bambam. Risau besi dia melengkung nt lama2.

銀行汽車貸款0800772999 said...

好車貸汽車貸款
車貸財理通‎
個人信用線上查詢
信貸
汽車高利換低息‎
銀行汽車貸款72期還款
銀行中古購車貸款
銀行二胎房貸
汽車銀行增貸

www.77yum.com said...

汽車分期車增貸
車貸可以降息
他行汽車代償轉貸增貸
降低利息
車貸降息免煩惱
14年車銀行汽車貸款
可辦汽車貸款未過件‎
銀行車輛貸款
中古車銀行貸款