Bila berjumpa


Bila cuti sekolah.. kakak Balqis akan duduk rumah tokmi

Yerlah..dia pagi petang sekolah..bila cuti mana ada sekolah kan..tumpang ajerlah rumah tok mi.. nasib baik dah besar..dah pandai urus diri sendiri..

Kalau tak..kesian tok mi.. sebab tok mi pun x berapa nak sihat

Cousin..

Kenapa gugurl tu terlebih sorang

Actually.. si bijak tu cousin kakak Balqis belah mama dia... dia ikut sekali jalan2 rumah tok mi..

Budak ni bercakap..mcm orang besar

Zaza.. nama sebenar Zahira

Tengok tu

Becok sungguh mulut dia..rasa mcm nak gigit2 ajer..

Memang sebiji orang dewasa bercakap..

si kembar tu malu2 plakl..sebab suruh buat qu putih qu putih..barulah putih

Merajuk

Yang belakang tu aja bersungguh2

Si kembar dah nak masuk 5 tahun dah tahun depan

tak rasa pun mcm dah 5 tahun

rasa mcm budak umur 2 tahun ajer..

manja & mengada2 aja lebih


Si abang yg handsome...

Si adik yg manja

Adik kuat merajuk tu... tengok muncung mulut tu

Cubaan abang nak cium adik

Adik tolak abang

Abang tu dah la kurus..memang kalah la

Jeling kat cu

Cu marah depa

Mummy & tok mi

My lovely mom yang x berapa nak sihat sangat ni

ada sama x muka kami?

1 comment:

NabilaHasyim SKMAGIC said...

fenomena qu puteh tu mmg tak boleh blah..

nasib baik hafni tak reti lg nak buat, hahha