zawara coffe

Sekarang ni semua kecoh pasal minum coffe yang dah mcm2 nama dah kat pasaran kan

Coffee Bean & Starbuck dah x laku la mcm ni

Kebetulan kat Bangi ni dekat dengan Zawara... so moh la kita try minum kat Zawara plak



Coklat blander

RMM10.00

Rasa?

x kena tekak... better ambil coffee bean... lg puas rasanya .. tambah RM3 ajer utk rasa puas minum


tapi kita try la support biz melayu kan.. bolehlah kalau sekali sekala

tapi kalau selalu memang x bolehlah





12 comments:

AtieYusof said...

sesekali boleh kah cuba kan sis.. nampak pun sedap..harga boleh tahan juga..hehe

mama tisya said...

oh tk sedap ek..tp ada bc gk tk sedap...geng opis pn ada ajak pegi try tp tk pegi2 lg...coffee bean tetap di hati

dear anies said...

sy br tingin nak try kopi ni.... ooo kat bangi rupanya... tp awat mahal tu? mungkin sbb da ada brand kot...x pe nnt sy nk try jg... ;-)

Anonymous said...

Salam singgah hari ni bila masa sikit ni. nampak mcm best je, x pernah cuba lagi ni !

Unknown said...

tak pernah cuba lagi. opis zura nih jauh dari tempat2 makan or shopping. kadang2 mmg boring.. asik makan kedai samaaa jer. nak jugak try kedai2 lain.. huhuhuhu

AnneRaini said...

tak minum kopi jd xlah kesah sgt psl kopi ni. tp skrg mmg byk giler spesis kopi. Pirate coffee la itulah inilah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

dh mcm2 nama kopi skg ni..hihih.. sdp dgn x je..

Cik Lily Putih said...

ok je rasanye.. belum boleh lawan coffee shop yang lelain ek

Unknown said...

salam singgah
bestnya kopi akak mmg pencinta kopi ni

mama leen said...

Sedappp

mama leen said...

Sedappp

mummy_ayu said...

tak pernah try lagi tapi selalu gak dengar..famaous gak zawara coffee nie