Ngantuk sangat tu

Siannyer anak2 skg..kena bangun awal..sebab nak mandi b4 g umah oni..

Haziq nak g sekolah kiranya ok la..tp adik2 pun sama kena bangun awal...sekali harung mandi...senang..x payah oni nak mandi kan lg


Harith ketiduran

Harith kurang sihat...selsema..daddy bekalkan tisu kat tangan...tertidur dgn tisu sekali..sian dia

nampak mcm dah besar aja Harith dlm gambar kan...hakikatnya masih berdukong lg..next year dah 4 tahun..nak sekolah dah 

Hafiey yg control handsome

Budak ni bukan senang nak tido...tp kalau dah mengantuk...dia tertido juga ...

Dalam tido pun masih control..payah nak tengok Hafiey tido mcm Harith dlm kete...mesti dia tido dalam bergaya...itu la Hafiey

Insyallah..next year semua akan ke 1 sekolah...kebetulan aekolah tu cuma ada seisi ptg aja utk budk 4 thn...so sekali harung dgn Haziq la sekolah ptg...senang oni nak g ambik hantar..

Kalau Haziq pg..adik2 ptg.susah plak oni nak keluar masuk ambik hantar...x sempat nak masak kat atuk plak nanti...so kita sekali kan aja..senang

2 comments:

Rai OurKizuna said...

pun boleh.. hehehe.. penat sangat agaknya..sambil duduk pun boleh tdo..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai cian dia..