Admitted untuk kali ke 4 untuk tahun 2012

Allahuakbar. Sungguh besar ujian untuk tahun 2012 ni, ujian dalam membesar anak anak mummy yang



Disahkan oleh doctor penghidap athma. Tiga beradik plak tu sekali kena.


Baru aja beberapa hari Harith keluar hospital, Hafiey plak menyusul masuk wad. Kat hospital ni dah kenai muka mummy. Kira memang dah famous kat Hospital Serdang ni sebab anak masuk kelaur wad macam check in hotel ajReason masuk wad tetap sama, athma. Puncanya sebab selsema atau batuk aja. Sure kena athma punya.

Hari ni 6 March Hafiey plak admitted untuk hari ke 5. Jenuh dok dalam wad ni. Nasib baik daddy boleh jaga Hafiey dalam wad, kalau tak jenih mummy nak berjawab dengan bos. Kena berselang seli dgn daddy jaga Hafiey kat wad. Biarlah mummy daddy berkorban masa, tenaga dan segalanya asalkan Hafiey Izzat sembuh dengan sempurna. Tak mau lg berulang masuk wad selalu.


Semoga anti anti semua doakan kesihatan Hafiey kembali lulih yer




**D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

IDAZS said...

Kesian Hafiey, auntie doakan Hafiey cepat sembuh ya..mummy pun jaga kesihatan juga :)

Salina@IbuAqil said...

Semoga semuanya dipermudahkan..
Get well soon sayang Hafiey..

mas said...

smoga mummy kuat semnagat dan terus sabar ye...
dan harap anak2 semakin sihat ye syg...

Ietams said...

kesiannya dorang duduk wad..
semoga dorang cepat sihat yer.

SURIA AMANDA said...

semoga mummy kuat semangat yer...lama x jengah sini...maklum la si kembar dak Lisa tuh pun dah besar...udah pandai apa si kembar u erk?