Mood anak

Biasalah.. nak handle budak2 waktu pagi memang kena bykkan bersabar

Mood baik..hati memang senang..smooth ajer perjalanan hari tu.. kalau bad mood.. adoi.. sampai ke office pun mummy masih dok panas ajer rasa

yelah.. bangun pagi2 memang menguji budak2 ni kan

Budak baru 5 & 7 tahun....

Nak aspect apa kan

tapi kena didik dari kecik.. kalau tak..besar nanti dah terbiasa plak bangun lambat


Budak sekolah agama memang setiap pagi.. masam ajer muka dia

Yg budak pasti tu tgk mood..

hari ni mood x berapa baik.. masam gak.. tp x nagis la..

jangan cari pasal..boleh nagis sampi sekolah tu...

so kita jangan layan dia sangat

Ni mood insyallah...
selalu in good mood... mmg susah nak cari masa yg bad mood

Janji jangan x ada mummy

1st mummy kena ada.. pelluk..cium2 sikit.. mood dah ok..senang jaga

Dalam kereta memang layan dia sorang lah...

tengok mulut tu..dah tau dia jenis mulut mcm mana.. sampai kadang2 kena marah sebab x boleh tahan dengar suara dia... 24jam none stop asyik nak berbunyi aja

Daddy sampai kata.. rimas la hafiey.. diam sikit boleh tak..penat daddy nak dgr


Lagi satu daya penarik dia... orang suka sangat layan dia mcm ni la

selamba & x ada rasa bersalah pun kalau buat perangai kan..

Mulut tu..memang minta kena cium ajer


14 comments:

Kakzakie Purvit said...

Dah jadi mommy memang tahu mood satu-satu anak
Lebih baik semuanya happy sebelum kena tinggalkan di sekolah.
Mommy pun senang hati sama.

Tautan Hati NabilaHasyim said...

adoi, dok fikir jgk, mcmmana la hafni nak sekolah thn dpn?
bo bgun awal ke x, huhu..

raihanah said...

anak2 kita memang selalu bertukar mood dia kan. masa ni lah nak appreciate kehadiran anak. dah besar nanti takla selalu dengan kita dah

CikLily Putih said...

itulah nama pun anak2 kan

nuyui a.k.a miss YUI said...

heheh ada lah tu tak kena kat dia..

dear anies said...

comel je eksperesi ank bujang ni ;-)

wahida said...

mcm tu lah anak2 kan...
tapi Alhamdulillah anak2 saya takde masalah bangun pagi...
harap kekal mcm tu lah sampai bila2...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh selasa ya kak.

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh khms =)

Dkna Abza said...

kalau anak buat perangai pepagi, rasa stress yang amat hahahaha.. kena ikut rentak anak..

Salina@IbuAqil said...

Pagi2 mmg waktu kena bersedia mental kena kuat..
Hihihihi
Ina drg sggh sini..
Lama x jnguk kwn2 blog..
Ntah ingat lg ke tidak..
Meh jemput dtg sggh & follow umah baru kami sis (dearsalina.blogspot.com)
Umah lama kena kunci.. ;)

PAK BUDIMAN DI MALANG said...

saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LINA EVERLYNN said...

hai hai
lama saya tinggalkan dunia belog
hari ini baru start nak blog walking ;))