Bila teringat...Bila teringin



Kadang kadang teringat plak kisah lamakan..

Bila teringat..mula la selongkar album album lama nak tengok balik

Godek2 jumpa la gambar-gambar ni


Bersama En Suami

Tapi gambar ni x la lama mana tahun 2014 ajer kot

Tapi adik guna  warna mcm gambar lama plak..nampak plak mcm zaman muda ramaja kan


Raya 2014
Tema kami hijau sekeluarga

Masa ni anak anak pun dah besar.. Haziq dah 5 tahun.. HarithHafiey dah 3 tahun

Sekarang Haziq dah 6 tahun... Harith Hafiey dah nak masuk 4 tahun 18.06 ni.. kejap ajer masa berlalu


3 si botak

Bila lpun dah tak ingat gambar ni

Tapi rasanya dalam 2 tahun lepas kot.. Haziq macam umur 4 tahun ajer..adik2 2 tahun..mungkin

Comel kan...geram ajer

 Twin masa ni belum setahun or setahun lebih..

Beza betul diaorang ni..mcm kawan kawan ajer..x nampak kembar langsung

Zaman cute Hafiey

Rambut tu la yang paling mahal..

Doctor semua suka kat dia masa ni..cute & manja

Sekarang ni lagi manja budaknya

Baby mummy selamanya..itu kata Hafiey

Macam mana nak ada adik ni Hafiey??

Dalam wad..memang rajinlah Hafiey baca buku kan

Masa ni memang asyik keluar masuk wad ajer depa...ashma selalu menyerang..Alhamdulllillah..sekarang dah byk berkurang

Senyuman manis Harith..

Masa ni bulat ajer Harith..tapi sekarang ..dia la yg paling kurus..

Bila tanya..Harith kurus mcm mummy.... argh..perasan kejap mummy kurus kan

 3 KRU dihati mummy daddy..


 Sekali masuk wad... berdua terus

masa ni masa baru2 kena Athma..kesian sangat

Kecik2 habiskan masa kat wad ajer

Rasanya ni masa umur 6 bulan kot

Comel..mummy rasa nak tambah lagi..

Rindu nak susukan bb..rindu nak bangun tengah malam bagi susu..salin pampers... hahahahah

Daddy kata hold dulu sampai Harith Hafiey sekolah dulu..tapi daddy lupa..masa tu mummy dah x larat lagi..dah tua kot



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Nieyl said...

Singgah pagi...
Keluarga bahagia :)

safurara said...

tgk gambar lama boleh buat kita senyum sorg sorg kan kak.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)