Jom Order Durian Crepe


 Sekarang ni mummy memang tengah syok berbizness la... dari Jamu Kampung kini dah menceburi diri dalam biz Durian Crepe plak

Asalnya mummy nak makan aja..sekali beli.. aduhailah....tepung plak sangat tebal...isi durian sikit bebenor..so memang tak puas hati

Berbincang dengan adik ipar mummy... mak lang zana..so kami pun sepakat nak try buat...Alhmullilah ..percubaan pertama kami berjaya and rasaya memang mcm oran yg dah biasa buat. 

Dari situ lah tergerak hati nak cuba buat biz.... so sejak itu lah..mummy buat biz Durian Crepe.. Sambutan Alhamdullilah..sangat menggalakkan..ramai yg repet order

SO kalau ada yg nak order or nak rasa Durian Crepe mummy.. jom sms/whatsapp mummy kat 017 253 5848 untuk membuah tempahan..jom cuba Durian Crepe mummy plak

Ini yg 1st tiime mummy buat




Ini lah tempahan yg mummy buat setiap malam. Alhamdullilah...Rezeki anak anak




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment: