Setiap petang



Sejak bulan puasa ni, mummy setiap hari balik awal. Bukan apa, senang oni nak masak waktu berbuka nanti. Kalau ada 3H, sure tak sempat oni nak masak kan?

Setiap kali balik, mesti anak anak mummy wangi dan bersih sudah. Syukur alhamdullilah..senang hati mummy tengok anak anak dah bersih ni. Kalau sempat, mummy selalu bawa 3H g jejalan. Makan angin sekitar taman perumaha oni ajer

Abang Haziq naik basikal besar dia, adik adik mummy tolak ajer dengan basikal kecil comel ni.

Masa ni dah balik. Nak parking basikal masing masing ni. Tengok muka diaorang, masing masing tak puas hati. Yerlah, mummy bawa jalan sekejap sangat. tak sempat nak menghayati keindahan petang hari agaknya.

Adik sentiasa duduk di hadapan, sebab adik tak sibuk nak bergerak. Kalau Harith, sure dah jatuh....sebab Harith bukan boleh duduk diam. Kat belakang ada palang...senang nak control.. Abang Haziq pun sibuk sama nak bergambar dengan adik adiknya. Basikal dah siap parking dah tu...tunggu adik adik plak parking basikal


Hafiey macam x puas hati ajer tu? Harith plak sibuk dok pandang kat padang lagi. Nak ajak g padang plak tu....x bolehlah sayang..nanti daddy datang, kita tak siap lagi, marah plak daddy.... jom kita masuk rumah...esok esok kita datang lagi.




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

Huda said...

alololo..comelnya naik basikal berdua si twin tu :) abg tolong tolak ye :)