Twin terkini


Ada tak yang rindukan si kembar saya?

Ini lah wajah terbaru kembar saya....Muhammad Harith Iffat & Muhammad Hafiey Izzat
 


  Dalam umur diaorang yg mencecah 8 bulan ...Hafiey dah 3 kali masuk wad.

1st time masa umur 5 bulan lebih...admitted kat Kajang Hospital and suspect ada athma... Selang 3 hari...Abang Haziq plak joint masuk sekali dengan Hafiey....selang 2 hari...Harith plak masuk ...memang glamourlah mummy daddy kat Hospital Kajang sebab 3 orang anak sekali gus masuk hospital...

Ni masa admitted kat Kajang...nampak muka dah ceria kan? sebab dah boleh discaj masa ni
Ni masih nampak lemah lagi muka masing masing..

Kembar saya tak seiras kan? macam bukan kembar & adik beradik ajer...tapi tetap kembar ...

Memang letih...mummy daddy terpaksa bercuti untuk menjaga anak anak kat hospital..8 hari berkampung kat hospital...hampir lunyai badan dibuatnya....




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

wan nurul hezrina said...

alahai.kesiannya kamoo twins=)mmg tak sama rupanya.tak seiras.sofia kalau batuk n selesmapun kadang nak ke athma.mmg bila selesma jer nurul risau

Yaati Nor said...

yg keriting tu mcm hafiz awan nano jr je..heheheheh